Nezname radio
Re: Nezname radio
Jirko5- neni zac se omlouvat,kdyz jsem schema stahnul a koukal na nej,take jsem se nechal nachytat jako ty,ale po blizsim prohlednuti jsem ho nasel.Takze fakt se neni treba omlouvat.A to schema je fakt hur citelne,to vim....
Jano- jak pises,i to je cesta.A nebo je tu moznost to nechat takto a cekat,jestli se neco nekdy neobjevi.Ale to je jak uz Jirka5 psal temer nulova sance.No,uvidime.Ale diky za nazor,cenim si toho a je to tady o diskuzi,coz je dobre.Jiny pohled na vec se vzdy hodi.
Jano- jak pises,i to je cesta.A nebo je tu moznost to nechat takto a cekat,jestli se neco nekdy neobjevi.Ale to je jak uz Jirka5 psal temer nulova sance.No,uvidime.Ale diky za nazor,cenim si toho a je to tady o diskuzi,coz je dobre.Jiny pohled na vec se vzdy hodi.
Lubos1961-Kdybych mel,tak dam....To je jasne.
Takze moc diky Lubosi.To je jina kvalita.
To je origo z Radiomuseum?(Zatim nejsem registrovan).Nebo jiny zdroj?
Takze moc diky Lubosi.To je jina kvalita.
To je origo z Radiomuseum?(Zatim nejsem registrovan).Nebo jiny zdroj?
Ahoj, jo je to stažené a upravené z toho Radiomuseum. já také nejsem nijak registrovaný, po klepnutí na schéma jde po vyplnění položek poslat na email.
Luboš
Luboš
Diky za info a za schema Lubosi. 
Ještě se mi podařilo vypátrat schéma z typu 331U. Bylo to na zašlém papíře, skenováno po jednotlivých různě se překrývajících částech na jedenácti stránkách. Zde již pospojováno a vyčištěno.
Jo,to jsem take nasel.Dam ho sem do prilohy.
A diky Lubosi za to pospojovani,to musela byt piplacka.Moc ti dekuji.
Jo uz vim,proc jsem to sem nedal driv,protoze priloha byla v PDF a to tady neslo ve velikosti 8MB vlozit.Ted jsem to zkomprimoval do ZIP a jde to.
Ted koukam,ze jsem tu 331U sem uz vlastne dal spolu s tou 1331U.Nesimnul jsem si,ze je to az dole pod obrazky v priloze.Nevadi,je to tu znovu.
A diky Lubosi za to pospojovani,to musela byt piplacka.Moc ti dekuji.
Jo uz vim,proc jsem to sem nedal driv,protoze priloha byla v PDF a to tady neslo ve velikosti 8MB vlozit.Ted jsem to zkomprimoval do ZIP a jde to.
Ted koukam,ze jsem tu 331U sem uz vlastne dal spolu s tou 1331U.Nesimnul jsem si,ze je to az dole pod obrazky v priloze.Nevadi,je to tu znovu.
- Přílohy
-
- 331.zip
- (8.02 MiB) Staženo 20 x