bezdrátová sluchátka - rada
bezdrátová sluchátka - rada
zdravím potřebuju poradit s bezdrátovými sluchátky neznámé značky
když je mám napájený pře 220V tak mi v nich šumí ale až tak že se to nedá poslouchat a to samý když je mám připojený přes rozbočovač tak že mám do rozbočovače zapojený repro 2.1 a ty zmiňované sluchátka a jsou napájeny přes baterie. ty baterie me tam štvou protože jsou stále vybitý a potřebuju aby mi to hrálo i v repro i ve sluchátkách. mám pocit že mi chybí nějaká součástka která ten šum redukuje. Přikládám střeva sluchátek . potřebuju radu od někoho skušeného v elektro kdo by poradil. Děkuji

- Jirka84835751
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: bezdrátová sluchátka - rada
Prosím ,
zkus rozvést účel sluchátek, dej lepší foto součástek atd., když už jde o NONAME. Vidím, že jsou s mikrofonem - k jakému přístroji jsou určeny? Znám různé druhy, kde je nejen tišťák se součástkami SMD pro příjem VKV,.. jsou i takové, co se připojí pomocí základny do TV/R/DVD... a jsou bezdrátově vysílající třeba v PLL technologii na volitelných kanálech v oblasti 833MHz pro poslech do 100m a mají dokonce také baterie (pro dobíjení na základně)... .
PS Nepiš dotaz stylem SMS. Ruka Ti snad neupadne. Zbytečně se potom vlákno vleče a výsledek k odpovědi vypadá třeba i takto, kdy "Někdo" si nedá ani námahu přečíst si původní dotaz celý (...sháním bližší info o tomto zdroji. Díky za upřesnění...) a pak "čte mezi řádky" a zbytečně...:
http://radio-forum.cz/viewtopic.php?f=8 ... 03c03a8d82
Díky za pochopení.
zkus rozvést účel sluchátek, dej lepší foto součástek atd., když už jde o NONAME. Vidím, že jsou s mikrofonem - k jakému přístroji jsou určeny? Znám různé druhy, kde je nejen tišťák se součástkami SMD pro příjem VKV,.. jsou i takové, co se připojí pomocí základny do TV/R/DVD... a jsou bezdrátově vysílající třeba v PLL technologii na volitelných kanálech v oblasti 833MHz pro poslech do 100m a mají dokonce také baterie (pro dobíjení na základně)... .
PS Nepiš dotaz stylem SMS. Ruka Ti snad neupadne. Zbytečně se potom vlákno vleče a výsledek k odpovědi vypadá třeba i takto, kdy "Někdo" si nedá ani námahu přečíst si původní dotaz celý (...sháním bližší info o tomto zdroji. Díky za upřesnění...) a pak "čte mezi řádky" a zbytečně...:
http://radio-forum.cz/viewtopic.php?f=8 ... 03c03a8d82
Díky za pochopení.