Ph 947
Ph 947
Nabízím Ph 947 z pozůstalosti, nálezový půdní stav, bez zad. Skříňka neobydlená, vnitřek nenapadený kutilem; dokonce i elyty původní. Pokud bude zájem, zašlu foto podle požadavků.
Re: Ph 947
A není to trochu zajíc v pytli? Co nějaké fota a více info.
- Vratislav-OK1ZAF
Krásná věc, ale už na ní nemám místo.
Sorrrry...
Sorrrry...
-
Martin 1374
Před třiceti lety jsme takhle nakupovali běžně. Odpověděli jste koresponďákem na inzerát v novinách a kolikrát Vám poštou přišlo něco poněkud jiného než bylo v popisu. Zvlášť když to prodávající našel někde na půdě nebo ve sklepě a věděl prdlajs co prodává. 
Děkuji za zajímavé postřehy.
1. Rádia sbírám přes 40 let a značku, typ a stav si troufám rozeznat.
2. Z příspěvků mi nevyplynul zájem přispěvatelů, takže na ně nebudu více reagovat.
3. Pokud se neozve někdo s opravdovým zájmem, objeví se rádio na Aukru nebo na některé aukci klubu.
J.
1. Rádia sbírám přes 40 let a značku, typ a stav si troufám rozeznat.
2. Z příspěvků mi nevyplynul zájem přispěvatelů, takže na ně nebudu více reagovat.
3. Pokud se neozve někdo s opravdovým zájmem, objeví se rádio na Aukru nebo na některé aukci klubu.
J.
-
jirka5
- Bydliště: Very Stupid District (hned vedle okresu Postřižiny)
A co takhle to rádio dát na aukro taky bez fotky? Třeba se opravdový zájemce ozve.....
Dobrý den, OK, takto je to lepší.
Ještě kde to je k dispozici a cena pod kterou to vžádném případě nejde.
Děkujeme
Ještě kde to je k dispozici a cena pod kterou to vžádném případě nejde.
Děkujeme
Příště se polepším a dám fotky rovnou. (Zapomněl jsem pohled shora, květinová výzdoba naštěstí není)
Lokalita 30 km na JZ od Plzně. Nabídku protihodnoty nechám na zájemcích.
Philips je pro mne okrajová záležitost, proto se celkem zachovalého rádia zbavuji.
Lokalita 30 km na JZ od Plzně. Nabídku protihodnoty nechám na zájemcích.
Philips je pro mne okrajová záležitost, proto se celkem zachovalého rádia zbavuji.