Tak konečně jsem pochopil takovéto "ptákoviny" /

na jiných fórech, kde se dívám na cizí příspěvky, protože jsem v současnosti už delší čas asi "jen přispěvatel pospávající" .

Nejsem vztahovačný, urážlivý, jako někteří/ré. Opravdu "toť otázka", jak praví Heptoda a jistý mudrc ze Západu. Nicméně neberu to jako klientelizmus (nebo jiný ismus/izmus - osobně neznám ani jednoho z nás, kromě sebe

). Je to na každém, jak se chce technicky projevit. Neregistruji své "kecy" až tak smrtelně a tragicky, snažím se , pokud to jde, vyjádřit se ke konkrétnímu dotazu konkrétně, byl bych (po novu česky "bysem" - ať jsem IN) tedy nerad brán za ukecance s prázdným obsahem odpovědi, jako to vidím mnohde jinde. Pokud toto fórum nepřejde, od stávajících rad a námětů k zamyšlení pro jiné, k fórům, pak se budu tady zjevovat , ptát se , odpovídat v rámci svých aktuálních znalostí i časových možností.
Mimo tento obsah: mám-li aktivní SZ (po přihlášení bez hledání = kliknutím kdekoli jsem v přítomný?), dá se o ní tady podat info? (ne její obsah, jestli se dobře vyjadřuji).
PS: Je už jaro, tak se do podzimu ještě aspoň dvakrát (možná i x 5x) tady ozvu.
Přeji slušný chod tomuto Fóru.