Psal jsem soukromou zprávu, že se řadím do fronty k poslání OL, jak nabízíš. Děkuji Honza.
Tesla 820A změnový list č. 6
- Jirka84835751
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tesla 820A změnový list č. 6
Jendo i Vladimíre máte oba SZ. Snad Vám bude stačit Složka 
PS Jendo v odkazu dříve v mejlu si otevři můj názor na "můj problém" s přeladěním viz čas: 02 Dec 2025, 13:01
PS Jendo v odkazu dříve v mejlu si otevři můj názor na "můj problém" s přeladěním viz čas: 02 Dec 2025, 13:01
Jirko, šel jsem na odkaz co si mi dal a abych se mohl někam podívat podle odkazu, chtělo to po mně přihlášení, tak jsem se chtěl ragistrovat. Neustále mně to po vyplnění těch údajů vrátí zpět, ale nepíší, co je za problém. Zkoušel jsem to asai třikrát a na více nemám nerv 
Takže pokud mi chceš něco z toho dát přečíst, tak to tam zkopíruj a vlož třeba do mailu, takto je to s prominutím k hofnu. Takový odkaz musí být přímý a ne, že to budu řešit registrací a hledáním. Na to nemám čas.
To se omlouvám.
Jdu něco dělat, abych se uklidnil.
Ahoj Honza.
Takže pokud mi chceš něco z toho dát přečíst, tak to tam zkopíruj a vlož třeba do mailu, takto je to s prominutím k hofnu. Takový odkaz musí být přímý a ne, že to budu řešit registrací a hledáním. Na to nemám čas.
To se omlouvám.
Jdu něco dělat, abych se uklidnil.
Ahoj Honza.
Ahoj Jirko,
ještě jsem nakoukl do SZ a stáhnul si co si mi tam dal, za což děkuji.
Zkusím si to někam šikovně uložit jak papírově, tak i datově, člověk nikdy neví.
Mám i tu Teslu 710 a i Alto, tak se to může hoditi.
Děkuji a měj se.
Honza.
ještě jsem nakoukl do SZ a stáhnul si co si mi tam dal, za což děkuji.
Zkusím si to někam šikovně uložit jak papírově, tak i datově, člověk nikdy neví.
Mám i tu Teslu 710 a i Alto, tak se to může hoditi.
Děkuji a měj se.
Honza.