Tesla 820A změnový list č. 6
Re: Tesla 820A změnový list č. 6
Ahoj Jirko, a to by nešlo nastavit vyšší napětí na té 723, je tam nějaký trimr? Jinak ZL 8 je na netu, ale ten asi nechceš. Jinak bych zkusil pana Martina Hájka, jednu dobu měl servis na tuhle starou techniku, už bohužel zrušeno, ale mohl by ti poradit. Provozuje ten vedlejší web vzkazovník.
Ahoj Jirko.
Poslal jsem ti SZ.....
Poslal jsem ti SZ.....
- Jirka84835751
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jendo je tam zdroj MAA723 od pinu č.1/26V, zkus najít po lince k varikapům (trimry P1,2,3,4) na C33 hlavní trimr kde?...asi špatně vidím...
Jirko, tady na odkazu je na straně 30 schema toho IO 723 a je tam R4 a s ním se to dá regulovat. Vždyť se tyto IO používaly a používají k regulovatelným zdrojům. Zkus se na to podívat. https://www.oldradio.cz/ts820.htm
Jo a ještě v tom návodu vlevo je pak na dolním schema i ten trimr namalovanej. Dnes jsem právě to schéma viděl a teď už ne, tedy až když jsem se na to koukl znovu. Práci zdar.
Jo a ještě v tom návodu vlevo je pak na dolním schema i ten trimr namalovanej. Dnes jsem právě to schéma viděl a teď už ne, tedy až když jsem se na to koukl znovu. Práci zdar.
Jirko,mas to na emailu... 
- Jirka84835751
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky, mám staženo, v týdnu se budu zabývat úpravou.
Jirko, poslal si mi odkaz, ale nějak z toho nejsem moudrej? Honza.
Zdravím všechny,
můžu poslat ZL6 a8 a pak jeden, který je na čtyřech jpg obrázcích bez čísla, ev. všechno, co jsem dostal/postahoval prakticky přesně před rokem. Myslím, že ty ZL mi poslal Viktor. Kdo má zájem, tak ať se ozve na vladimir zavináč hkfree tečka org.
VV
můžu poslat ZL6 a8 a pak jeden, který je na čtyřech jpg obrázcích bez čísla, ev. všechno, co jsem dostal/postahoval prakticky přesně před rokem. Myslím, že ty ZL mi poslal Viktor. Kdo má zájem, tak ať se ozve na vladimir zavináč hkfree tečka org.
VV
VVladimir: Vladimíre, nebylo by dobré to doplnit do archivu HRČS?
Tam by to pak bylo možné si to stahovat.
Nebo je to blbej nápad?
Díky Honza.
Tam by to pak bylo možné si to stahovat.
Nebo je to blbej nápad?
Díky Honza.
Jo, to by šlo, ale i tak moje nabídka na zaslání platí.
VV
VV