odřezek dubové spárovky min 60x50cm, tl. 3-4cm
odřezek dubové spárovky min 60x50cm, tl. 3-4cm
Někteří restaurátoři rádií zde třeba rádi dělají doma se dřevem nebo mají nějakého známého truhláře, tak zkouším napsat i sem. Sháním odřezek dubové spárovky min 60x50cm (může být i o něco větší, to si přiříznu), tl. 3-4cm na malý dílenský stolík...
-
jirka5
- Bydliště: Very Stupid District (hned vedle okresu Postřižiny)
Re: odřezek dubové spárovky min 60x50cm, tl. 3-4cm
Už jsem to jednou psal, takové spárovky má třeba Dřevoobchod Doležal v Mladé Boleslavi. Mají tam i všelijaké odřezky různých dřevěných materiálů. S přířezem na zakázku bude asi problém, protože jak se využije deska, z které se uřízne kus 60 x 50 cm? Nešla by ta spárovka nahradit extra silnou pracovní deskou do kuchyňské linky? Tam by byla situace určitě příznivější, tyhle desky prodávají třeba v Hornbachu, přířez i odřezky.
Jak píše jirka5, došel bych do Hornbachu a pod a tam prodávají zbytky desek různých druhů, tam by sis určitě něco vybral.
Na Dolezala jsem koukal, ma tam i sekci prirezy, ale nic vhodneho (mekota, tenky), ani v normalni nabidce nevidim dub...
V Hornbachu na Cernaku sem se byl podivat osobne a v bedne lezely jen same drevotrisky.
Aktualne mam uz neco prislibeno z nake truhlarny, snad to vyjde.
Psal jsem na vic for, neb ne kazdy chodi vsude a treba zrovna tady bych cekal, ze kdo dela radia, tak obcas opravuje i bedny a dela se drevem nebo ma nekoho znameho, kdo dela...
Lidem lezi ladem tuny kramu, akorat jsou liny se podivat nebo uz ani nevi co maji, pak kdyz dojde na nakou vyklizecku, tak to pak casto konci v kontejnerech...
V Hornbachu na Cernaku sem se byl podivat osobne a v bedne lezely jen same drevotrisky.
Aktualne mam uz neco prislibeno z nake truhlarny, snad to vyjde.
Psal jsem na vic for, neb ne kazdy chodi vsude a treba zrovna tady bych cekal, ze kdo dela radia, tak obcas opravuje i bedny a dela se drevem nebo ma nekoho znameho, kdo dela...
Lidem lezi ladem tuny kramu, akorat jsou liny se podivat nebo uz ani nevi co maji, pak kdyz dojde na nakou vyklizecku, tak to pak casto konci v kontejnerech...